НОВОСТИ
08.04.2019
01 - 05.04.2019 Учество на Hannover Messe како изложувачи во Хала 4, штанд Х42

Свемек зема учество на Саемот за “Интегрирана Индустрија” во Хановер Германија, каде повеќе од 6,500 изложувачи и 215,000 посетители се собраа на едно место за надминување на технолошките и секторските граници, пронаоѓање на нови пазари за бизнис, пренос на знаење и идентификација и искористување на најновите трендови на пазарот.

https://www.hannovermesse.de/home