НОВОСТИ
01.10.2019
Macedonia Manufacturing Expo 2019

Свемек зема учество на третото по ред издание на меѓународната конференција и бизнис настан за деловно поврзување (В2В) во Северна Македонија за компании од лесно преработувачката индустрија - Macedonia Manufacturing Expo 2019.

Дводневната конференција вклучуваше 9 едукативни панели и работилници, саемско претставување на компании и Б2Б средби.

На настанот земаа учество повеќе од 130 компании.