НОВОСТИ
10.09.2016
Учество на Интернационалниот саем во Солун

Учество на “Thessaloniki International Fair (TIF)“ во Грција како излагачи во павиљон 16 / Штанд 15.  Како излагачи се стремиме кон привлекување на странски фирми за можна идна соработка. Учество на Саеми е доста важно за воспоставување на личен контакт со потенцијални купувачи.